kereta bayar muka rm3000 sahaja/blacklist layak

RM 3,000

AUDI A8 AUTOMATIC DETAILS

Category:
Cars for sale
Price:
RM 3,000
Make:
Audi
Model:
A8
Fuel type:
Petrol
Engine:
3,000 cc
Mileage:
Kms
Body style:
Sedan
Doors:
4 Doors
Transmission:
Automatic
Car condition:
New car

AUDI A8 AUTOMATIC DESCRIPTION

kereta bayar muka rm3000 sahaja/blacklist layak

Berita Baik Miliki Kereta Baru Alza/Exora/Myv/Persona or Below RM70k Barurm3000sahaja D/P. Sesuai untuk Blacklist/CCRIS/CTOS/Jaminan Akan Mndapat Baru/Sambung Bayar

Dengan Modal Hanya RM 3, 000 ANDA Berpeluang Memiliki Kereta Idaman Tanpa Ansuran Bulanan
Keterangan


Patented Intelectual Property Car Program - Approved by Government of Malaysia


MILIKI KERETA IDAMAN SEKARANG
Miliki kenderaan idaman anda sekarang melalui Razz Auto. Program yang akan membantu anda memiliki kenderaan dengan kaedah yang sah dari segi undang-undang Malaysia

SELESAI BAYAR ANSURAN KERETA
Peluang untuk anda menyelesaikan ansuran kereta anda dengan cara yang cepat dan mudah dan tanpa risiko. Anda akan dibantu dengan kaedah yang mampu anda lakukan dengan hanya 1% kerja di perlukan

MASALAH BLACKLIST
Masalah yang sering berlaku dikalangan masyarakat kita walaupun berkemampuan untuk membayar ansuran bulanan. Program Razz Auto akan membantu anda cara mengatasi maslah ini.

TAMBAH PENADAPATAN
Peluang untuk anda menjana pendapatan tambahan melalui program Razz Auto. Segalanya terhasil bila anda melakukan 1% kerja yang bukan sekadar menyelesaikan ansuran kereta malahan menjana pendapatan tambahan yang lumayan.

MILIKI KENDERAAN IDAMAN ANDA !!
Tahukah anda antara sebab utama Razz Auto & Consultancy ditubuhkan adalah kerana ingin memberi peluang kepada lebih ramai pengguna memiliki kenderaan sendiri dengan cara yang sah disisi undang-undang Malaysia walaupun tidak memenuhi syarat pinjaman.
Kebanyakan kalangan kita bukannya tidak mampu memiliki kenderaan sendiri tetapi masalah kekangan dari segi syarat pinjaman yang terlalu ketat, tidak mempunyai slip gaji, jika bekerja sendiri pula mempunyai penyata akaun yang tidak meyakinkan untuk mendapatkan pinjaman dari pihak bank.
Termasuk juga kalangan bankrupsi dan blacklist yang merupakan antara masalah yang sering terjadi. Jadi akhirnya cita-cita kebanyakan orang untuk memiliki kenderaan sendiri terpaksa di lupakan.
Dengan Razz Auto semua masalah ini akan diatasi.
Berdasarkan kemahiran pengurusan syarikat melalui pengalaman luas penglibatan secara langsung dalam bidang ini selama bertahun-tahun, Razz Auto menawarkan peluang bagi memastikan impian anda untuk memiliki kenderaan sendiri akan tercapai.
Kaedah penyelesaian amat praktikal dan mematuhi undang-undang Malaysia bagi memastikan tidak berlaku penyelewengan dan penganiayaan terutama kepada pihak pembeli kenderaan.

SELESAIKAN ANSURAN KERETA ANDA LEBIH CEPAT DARI TEMPOH PEMBAYARAN ANSURAN SEBENAR !!
Disamping ANDA dibantu mengatasi masalah berkaitan pinjaman untuk memiliki kenderaan sendiri, Razz Auto & Consultancy juga menyediakan satu lagi khidmat dan kaedah mudah bagaimana ANDA boleh menyelesaikan bayaran ansuran kereta ANDA lebih cepat dari tempoh pembayaran ansuran yang sebenar.
Caj bagi khidmat ini dipakejkan sekali dengan khidmat mendapatkan kenderaan. Jadi secara tidak langsung ANDA bukan sekadar hanya memiliki kenderaan sendiri malah ANDA juga dapat cara dan kaedah mudah yang mampu ANDA lakukan walaupun secara “part time” untuk melunaskan ansuran kereta ANDA dengan lebih cepat.
Dengan gabungan pengurusan Razz Auto & Consultancy yang terdiri dari kalangan yang telah berjaya dalam bidang pemasaran, khidmat ini disediakan sebagai bonus BESAR kepada setiap AHLI supaya dapat memiliki kenderaan secara total, bebas kerana bayar lebih

AUDI A8 AUTOMATIC FEATURES

Car Comfort
ABS Brakes
Alarm
Leather seats
Adjustable steering
CD Player
Navigation system
Airbag driver
Central lock
Solar Film
Airbag passenger
DVD Player
Alloy rims
Shop Safely
- Always meet seller in person.
- Check the item before you buy.
- Pay only after collecting the item. Learn more
©2024 CarsInMalaysia.com - Cars For Sale In Malaysia