2006 NISSAN SENTRA (A)1. 6 CVTC 200KmH

RM 3,995

NISSAN SENTRA AUTOMATIC 2006 DETAILS

Category:
Cars for sale
Price:
RM 3,995
Make:
Nissan
Model:
Sentra
Year mfg.:
2006
Fuel type:
Petrol
Engine:
1,600 cc
Mileage:
Kms
Transmission:
Automatic
Car condition:
Used car

NISSAN SENTRA AUTOMATIC 2006 DESCRIPTION

2006 NISSAN SENTRA (A)1. 6 CVTC 200KmH

#Kereta untuk trek & spare part sahaja. #
#Keta S´pore TIADA insurans & roadtax M´sia#



Salam 1Malaysia,

Kereta Nissan Sentra N16 1. 6 Auto untuk dilepaskan.
Enjin 1. 6 CVTC Auto.
Mileage masih rendah
Tahun 2006
Condition : cantik, naik sedap lagi.
Dari Perlis ke Johor balik perlis, tak ada masalah.

Kereta sebijik mcm dlm gambar tanpa ubahsuai apa pun.
Enjin timing chain so jimat dah x payah tukar-tukar timing belt/bearing dah.
Minyak auto pakai minyak ATF Nissan original.
Kereta ni jimat minyak & lasak.
Ada ABS & Airbag.
Seat kulit depan belakang.
Aircon sejuk teramat sebab baru servis blower & cooling coil.
Brake pad baru lagi.
Auto gearbox sangat baik.
Tayar masih banyak bunga lagi.

Harga boleh nego kalau BETUL2 berminat.

Yang betul-betul berminat & ada cash SAHAJA,
Kalau call/sms saja-saja nak tau je, sori naa.
Call/sms/whatsapp OI2-565-4O57 (. HaekaL. )

Yang serius saja naa. Keta ada di Aloq Setaq.

P/S : Kalau x minat abaikan je ya.



#Kereta untuk trek & spare part sahaja. #
#Keta TIADA insurans & roadtax M´sia#

NISSAN SENTRA AUTOMATIC 2006 FEATURES

Car Comfort
ABS Brakes
Alarm
Leather seats
Adjustable steering
CD Player
Airbag driver
Central lock
Solar Film
Alloy rims
Shop Safely
- Always meet seller in person.
- Check the item before you buy.
- Pay only after collecting the item. Learn more
©2019 CarsInMalaysia.com - Cars For Sale In Malaysia